Prosjekt: 1994 Lexus LS400


Les mer om bilen her: http://www.bildilla.no/prosjekt-biler/prosjekt-1994-lexus-ls400/

Er det noe jeg ikke mangler så er det vel prosjekter. Det er vel heller tid det skorter mest på. Men men.. man lærer så lenge man lever sier de vise. Jeg er nok ikke en av dem da :(
I ennå et øyeblikk av mangel på visdom, så kjøpte jeg denne LSen. Nok et prosjekt på stallen….
Bilen var kommet til kongeriket på en måte som tollvesenet ikke satte spesielt pris på. Og de hadde derfor vært så snille å ta bilen fra den uvitende sjelen som hadde brakt den hit. Nå var den på tvangssalg, og jeg klarte ikke å la vær å kjøpe den. Den var befengt med sine skavanker og rattet på ”right” ( riktig ) side. Mange ser på det som et minus, men jeg har hatt mange slike biler, og det plager ikke meg.  Jeg legger ut noen bilder helt i starten, og kommer tilbake med mer info rundt veien tilbake på gata med Norske skilter. :)

LS400_crifo3

Share and Enjoy

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Legg igjen en kommentar

Email
Print